Helyi sport

2016.12.16. 10:29

Ünnep fényében a szezon az ETO-nál

Megtelt csütörtök délután a győri Magvassy-csarnok lelátója, az ETO a futsalosokkal együttműködő győri Lukács DSE és a Nemak képviselőivel, látványos ünnepséggel, több száz játékosával és szüleikkel együtt búcsúztatta a szezont.

Szeitz Tibor

„Harmincöt évvel ezelőtt is ezen a küzdőtéren álltam – mesélte a gyerekeknek Preszeller Tamás, a zöld-fehérek utánpótlás szakmai vezetője –, akkor mint futballista, s az ETO játékosaként elhibáztam egy büntetőt. Az edzőnk, Verebes József azt mondta: »Tamás, ne bánkódj, az út a fontos, amelyen eddig elértél.« Ugyanezt mondom most én is a fiatal játékosainknak s a szüleiknek, akiknek köszönjük a bizalmat, hogy kitartottak mellettünk. Köszönöm az edzőkollégáknak is a kitartást és a türelmet" – tette hozzá az utánpótlás-vezető.

 


Dr. Drucskó Zoltán elnök azt emelte ki, reméli, a tavaszi szezon pár fordulója után már az ETO lesz az élen az NB III-as tabellán, s a szezon végére még egy lépéssel közelebb kerül a nagypályás csapat az NB I-hez.

A gálán minden korosztály legjobbjait külön jutalmazták, s megválasztották az év játékosait.

A nagypályásoknál Fél Patrícia kapta utóbbi elismerést, a Fehér Miklós-díjas  az U16-os Ónódi Ákos Sándor lett. A futsalosoknál Beke Adrienn lett az év korosztályos játékosa, míg a fiúknál a Mincho-díjat Tama Ádám, a Dróth-díjat Varjú Mátyás kapta.

 


ETO-karácsony – Talán  közülük kerül ki a zöld-fehérek újabb tehetsége.  Fotó: H. B. E.


Zárásként összecsapott egymással az ETO futball és futsal All Star-csapata. Pályára lépett többek közt Herczeg Miklós, Böjte Attila, Oross Márton, Jäkl Antal, Gyurcsányi Zsolt, Balázs Zoltán, Lódi Tamás, Tóth Szabolcs és Madarász János. A nagypályások bebizonyították, nem felejtettek el futballozni és teremben is kiválók. Herczegék 8–7-re győztek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában