Helyi sport

2016.11.09. 08:29

Zsivótzky-emléknap Sikátoron

A riói olimpia magyar sikereinek izgalmas és felemelő pillanatait élhette át vetített képek és filmbejátszások segítségével a sikátori kultúrház szépszámú közönsége.

kisalfold.hu

A riói olimpia magyar sikereinek izgalmas és felemelő pillanatait élhette át vetített képek és filmbejátszások segítségével a sikátori kultúrház szépszámú közönsége az elmúlt hétvégén dr. Jakabházyné Mező Máriának, a Magyar Olimpiai Akadémia (MOA) főtitkárának és Győr Bélának, a MOA Tanácsának tagja jóvoltából, akik a magyar sikereket a helyszínen szurkolhatták végig.


A helyi Zsivótzky Gyula Olimpiai Kör Egyesület tagjai az ötödik alkalommal megrendezett Zsivótzky-emléknap részeként emlékeztek a riói szép napokra. Zsivótzkyné Komka Magdolna, maga is egykori olimpikon atléta, főtitkár dr. Printz János, a kör elnöke kíséretében adta át az olimpiai bajnok kalapácsvetőnk emlékét őrző idei díjat Pásztor Imrének, aki a kezdetektől fogva sokat tesz az egyesület céljainak megvalósítása érdekében.


A rendezvény üde színfoltjaként említhető az őszi sportnap eredményhirdetése, amelynek fő számát most is a névadó legnagyobb – akkor világcsúcsot jelentő – dobásával azonos távú, 73,76 méteres futóverseny jelentette.

A Zsivótzky-emléknap résztvevői a sikátori kultúrházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában