Helyi sport

2016.06.08. 11:59

Szinkronúszás - Vastaps a közönségtől a soproniaknak

kisalfold.hu

Hatodik alkalommal rendezték meg Ausztriában a nemzetközi Austrian Youth Open Championships versenyt Bécsben. A Synchro Sopron SE utánpótlás korosztályban (13–15 évesek) négy versenyzőjével állt rajthoz kötelezőkben, szólóban és csapatban.


A kötelezőkben a lányok nagyon jó gyakorlatokat mutattak be, a bírók azonban alacsonyabbra értékelték produkcióikat. Szólóban Kuslics Anna és Götz Lilien is a kötelező pontok szerinti helyezését egy hellyel tudta csak előbbre hozni, 12. és 15. helyen zártak.


A csapatkűr előtt a soproni lányok a 7. helyen álltak, melyről reménytelennek tűnt a „kimozdulás" a cseh, szlovák, görög válogatott csapatokkal szemben és a létszámhiány miatti –2 pontjukkal. A lányok azonban hibátlan kűrt teljesítettek, a közönségtől és a bíróktól is vastapsot kaptak, ami a pontozásban is megmutatkozott: a cseh és a szlovák válogatott mögött a kűrben harmadik lett a Kuslics Anna, Baptsán Réka, Turi Sára, Götz Lilien alkotta négyes, összesítésben pedig ez a 4. helyhez volt elegendő.


A Synchro Sopron SE június 24-én 14.30–16 óráig évzáró edzésbemutatót tart a soproni fedett uszodában, emellett nyári szinkronúszó-tanfolyamra várják 6 éves kortól a vízbiztonsággal rendelkező gyerekek jelentkezését június 20–24. és július 4–8. között. A tábor során a szinkronúszóalapokkal ismerkednek a résztvevők. Jelentkezni lehet június 15-ig Turi Andreánál (30/390-2110).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában