Helyi sport

2016.06.09. 15:49

Kilencen maradtak az SVSE keretéből

Az NB II-es Swietelsky-SVSE csapata nagyon gyengén szerepelt a bajnokság tavaszi szakaszában. Ez meglátszik a játékoskeret tervezett változásaiban is.

kisalfold.hu

Jelenleg kéthetes pihenőjét tölti a megmaradt kilenc játékos, a Kisalföld információi szerint ugyanis vannak, akiket elküldtek, illetve vannak, akik kölcsönből mennek vissza egyesületekhez. A szakma – a vezetés egyetértésével – ugyanis huszárvágást hajtott végre a felnőttcsapat keretén.


Az egyesületnél maradtak: Szabó, Deme, Sifter, Heinrich, Megyeri, Fazakas, Batizi-Pócsi, Jovetic, Kapacina.

Kölcsönből visszament Baracskai a Mezőkövesdhez, Tóth, Jancsó, Tihanyi, Rácz, Grabant P., Grabant B. a Haladáshoz. Halasinak és Zamostnynak megköszönték a szereplést, a bökkenő csupán az, hogy az utóbbi játékosnak még élő szerződése van.


Ami a legszomorúbb, saját nevelésű soproni játékosok is lehetnek a távozók között: Pető, Maráczi, Pados, Kustor és Holdampf.


A bajnokság korai indulása miatt már június 20-án kezdődik a felkészülési munka, a kérdés csupán az, hogy kikkel.

Cikkünk megjelenése után Holdampf Gábor - Holdampf Gergő labdarúgó képviseletében - e-mailben közölte, hogy "Holdampf Gergő június 30-án lejáró szerződését az SVSE szeretné meghosszabbítani, ez irányú

igényét mind korábban kinyilvánította, mind a szezon végén ismételten kifejezte, valamint a tegnapi nap folyamán a cikk megjelenése után újbóli megerősítette."

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában