Helyi sport

2016.06.02. 17:11

Igor Polenek visszatér Sopronba

Igor Polenek személyében egy régi-új elemző, valamint képző edzővel bővül az Uniqa Sopron szakmai stábja - jelentette be Török Zoltán.

kisalfold.hu

Fiatal, pályakezdő magyarokban gondolkoztunk, de a kiszemeltek egyikével sem tudtunk megegyezni. Ezt követően döntöttünk arról, hogy megpróbálunk egy olyan profit találni főállású alkalmazásban a munkára, mint amilyen dr. Lukasz Trzakoma az erőnlét és rehabilitáció terén - közölte a klub honlapján Török Zoltán az Uniqa Sopron női kosárlabdacsapat ügyvezető igazgatója..


Így esett a választás Igor Polenekre, akit nagyon jól ismertünk és aki korábban évekig dolgozott nekünk Székely Norbert segítőjeként, igaz, akkor nem főállásban. Később vezetőedzőként is alkalmaztuk. Nagyon örülök, hogy elvállalta ezt a munkát. Komoly szakembert nyert vele a szakmai stábunk - tette hozzá az ügyvezető


Sterbenz László vezetőedzőnk így kommentálta a bejelentést:


„A modern kosárlabda egyre több elemzést igényel. Technikai feltételeink bővítése mellett lehetőségünk van edzői stábunk ilyen irányú bővítésére is.


Egy jól strukturált rendszerben mindenki pontosan fogja tudni személyre szabott feladatát. Igort úgy ismerem, hogy tőle maximálisan megkapom a mérkőzések előrejelzéséhez, értékeléséhez szükséges adatokat. Játékstratégiánkat eddig is az elemzésekre épülő tervezettség jellemezte. Biztos vagyok benne, hogy további fejlődésünkben ő is segítségünkre lesz!"


A szakmai stáb így Sterbenz László vezetőedző vezetésével a Seres Éva, Dr. Lukasz Trzakoma, Igor Polenek összetételben várja majd a szezon kezdetét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában