Helyi sport

2016.03.24. 08:04

Újabb Stark(ok) az ETO-ban

Nemrég utánpótlásedzőként tért vissza egykori klubjába Stark Péter, az ETO korábbi válogatott védője, a napokban pedig a két, októberben nyolcesztendős kisfia, Xavér és Sebastian is a patinás klub igazolt játékosa lett.

Szeitz Tibor

A két tehetség a győrzámolyi Rosszcsont Focisuliból került a zöld-fehérekhez. Nem ők egyébként az elsők, akik a szintén volt ETO-játékos, Granát Balázs irányította győrzámolyi utánpótlás-nevelő klubból az ETO-ban folytatják.


„Most hat tehetséges kis futballistánk, a Stark ikrek mellett Pethő Benedek, Cseszregi Csanád, Lőrincz Attila és Baán-Czövek Zoárd került a győri klubhoz. Elsődleges célunk, hogy a gyerekekkel megszerettessük a sportot, a labdarúgást, az pedig külön öröm, ha a játékosaink egy rangos klubban folytathatják – kezdte Granát Balázs. – A mi focisulink próbálja követni az ETO irányelveit, hogy azok a gyerekek, akik  odakerülnek könnyebben feltudják venni a ritmust. Ebben nagy segítségünkre van az a szakmai stáb, amelynek tagjai az ETO-ban futballoztak és dolgoztak. Szabó Attila, Takács Ákos, Bíró József, Tokody Tibor mind B licences diplomával rendelkeznek, Sáfrán Gergely pedig összefogja a szervezést. Tavaly is több játékos igazolt tőlünk a győriekhez, akik azóta is az ETO-ban futballoznak. A gyerekeink egyre több táborban, tornán vesznek részt. Elérhetőségünket a Facebook-oldalunkon találhatják meg a szülők."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában