Helyi sport

2016.03.02. 12:04

Kézilabda - Kezdődobás az ETO-utánpótlásnak

Egyedi lehetőséget kapnak a Győri Audi ETO utánpótlás rendszerében nevelkedő kézilabdás lányok.

kisalfold.hu

2016 áprilisától a szezonok minden hónapjában egy hazai bajnoki mérkőzésen kezdődobást végezhet el egy fiatal kézilabdás palánta.


A következő hónaptól hatalmas élményben részesülhetnek az ETO égisze alatt pallérozódó kézilabdás lányok. A klub ugyanis minden hónapban egy kijelölt hazai bajnoki meccsen egy utánpótlás játékosnak adja meg a kezdődobás lehetőségét. Az újítás célja az, hogy a saját nevelésű fiatalok elhivatottságát és a kézilabda iránti lelkesedését növelje.


A kiválasztás jelentkezéssel indul, a fiataloknak, vagy hozzátartozóiknak egy jelentkezési lapot kell kitölteni és beküldeni a [email protected] email címre. Az adott hónapban beérkező jelentkezések a következő hónap kiválasztott mérkőzésére vonatkoznak. A beérkezett jelentkezők közül a Győri Audi ETO utánpótlás vezetői döntik el, ki kapja meg az egyedi lehetőséget. A döntés legfőbb szempontjai a játékos sportteljesítménye és hozzáállása.   


A jelentkezés március elsejével indul, és március 31-ig lehet jelentkezni az egyik áprilisi hazai bajnoki meccs kezdődobására. A mérkőzés kijelölésére a rájátszás menetrendjének közzétételét követően kerül sor. Jelentkezési lap letölthető a honlapról: http://www.gyorietokc.hu/hu/letoltheto-anyagok


A Győri Audi ETO KC Magyarország legnagyobb kézilabda utánpótlás nevelő klubja. Berkein belül közel 1100 utánpótlás játékos pallérozódik, 8 korcsoportban, 16 utánpótlás műhelyben 45 edző közreműködésével. A műhelyek Győrött, Győr-Sopron-Moson megyében, Kozármislenyben, illetve Szlovákiában: Dunaszerdahelyen és Erdélyben: Székelyudvarhelyen működnek. Az utánpótlás rendszer eredményeképpen ma szinte minden NBI-es klubban játszik ETO-nevelésű játékos, illetve a klub adja a felnőtt és utánpótlás válogatottak jelentős hányadát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában