Helyi sport

2015.09.07. 09:23

Soproni helytállás a Haladásnál

A bajnoki szünetet kihasználva két felkészülési mérkőzést is játszott a Soproni VSE. <br>

kisalfold.hu

Először az élvonalban nagyszerűen rajtoló Haladás volt az ellenfél, a Supka Attila irányította SVSE-ben három szombathelyi kölcsönjátékos kezdett s a szünetben további öt lépett pályára.

Szombathelyi Haladás–Soproni VSE 3–3 (2–2)

Haladás: Rózsa (Gyurján M., a szünetben) – Gaál, Fehér, Alcibiade, Jánvári – Nagy P., Batarelo – Gosztonyi, Németh M., Petró – Popin (Keresztes, a szünetben). Vezetőedző: Mészöly Géza.

SVSE: Halasi (Heinrich, a szünetben) – Maráczi (Soltész, a szünetben), Sifter (Hirschler, a szünetben), Szalai (Jovetic, a szünetben), Katona (Füredi, a szünetben) – Holdampf (Jancsó, a szünetben), Deme (Papp M., a szünetben), Rácz (Bedi, a szünetben) – Baracskai, Tihanyi (Zamostny, a szünetben), Szabó L. (Grabant B., a szünetben). Szakmai igazgató: Supka Attila.

Gsz.: Popin (22.), Petró (30.), Gosztonyi (71.), ill. Szabó L. (23.), Holdampf (36.), Zamostny (68. – 11-esből).

Szombaton a szintén másodosztályú Ajka látogatott Sopronba, s meglepetésre magabiztosan győzött.

Soproni VSE–FC Ajka 0–4 (0–3)

SVSE: Heinrich (Gyürü) – Pados (Grabant P.), Sifter (Hirschler), Szalai (Jovetic), Katona (Füredi) – Holdampf (Jancsó), Deme (Soltész), Rácz (Papp M.) – Baracskai (Bedi), Grabant B. (Dallos), Tihanyi (Maráczi). Szakmai igazgató: Supka Attila.

A soproniak hétvégén a még pont nélkül álló váci együttest fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában