Helyi sport

2015.09.01. 11:19

SMAFC-NYME Kosárlabda - Ifjú titánok, nagy visszatérők

Hetek óta készül az új szezonra a SMAFC-NYME átalakuló NB I/B-s férficsapata az új edző, a korábban a válogatottat is vezető Meszlényi Róbert irányításával.

kisalfold.hu

Amint arról már beszámoltunk, négy játékos távozott az egyetemiektől, Csaplár-Nagy Arnold az együttes mellett maradt a csapat menedzsereként, Jávor Barna Debrecenben, Herczeg István pedig a Soproni Tigrisek NB II-es csapatában folytatja pályafutását és Szlávik Mátyás is máshol játszik a jövőben.

Az „érkezési oldalon" két, korábban Meszlényi keze alatt a soproni élvonalban is játszó játékost, a két év szünetet követően visszatérő Vesztergom Zsoltot, valamint a legutóbb már az egyetemieknél játszó, de egy évet kihagyó Ugaros Mátét találjuk.

Öt fiatal kosaras is a keret tagja lett. Papp Barna és Polgárdy Ádám a Soproni Sportiskola U16-os bajnokságot nyert együttesétől érkeztek, s ugyanonnan került az egyetemi klubhoz Németh Márk és Werner Viktor is, akik a Soproni Tigrisektől érkező Füzi Róberttel egyetemben az U16-os válogatottnak is tagjai voltak.

Az együttes felkészülési meccsei tornáinak szervezése folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában