Helyi sport

2015.09.11. 13:08

Két klub, egy cél

Mosonmagyaróvár NB I-es női kézilabda- és NB III-as labdarúgócsapata a minap közös sportnapot szervezett. Az MTE 1904 kezdeményezése révén létrejövő rendezvény célja a két egyesület közötti szakmai és baráti kapcsolat mélyítése.

kisalfold.hu

„Mindkét csapat fontos szerepet játszik a város életében, ez pedig a sikeres együttműködés révén tovább virágozhat. Ezért gondoltam, hogy meghívjuk a lányokat és ebből hagyományt is szeretnénk teremteni. 

Az összetartás tovább szélesíthető, amikor a kézilabdacsapat már tartósan Mosonmagyaróváron tud tartózkodni, ami a csarnok elkészültével valósulhat meg" – mondta Drescher Ottó, az MTE 1904 elnöke.


A délelőtti órákban a csapatok a jelenleg épülő mosonmagyaróvári sportcsarnoknál találkoztak, majd onnan a Lajta-partra mentek, ahonnan csaknem másfél órás evezést követően értek el a közös ebéd helyszínére.

Délután különböző csapatokra osztva a röplabdáé és a sárkányhajóé lett a főszerep.


„Nagyon pozitív és igazán önfeledt napot töltöttünk együtt. Az pedig mindig külön öröm számomra, ha a feszített menetrend közepette a csapat kicsit kiengedhet és elvonatkoztathat a mindennapoktól. Örülök, hogy megismerkedhettem a futballcsapat edzői gárdájával, az ebéd során kialakult szakmai diskurzusból pedig az is nyilvánvalóvá vált, hogy a sportágak különbözőségének ellenére is mennyire hasonló akadályokkal kell megküzdenünk a mindennapok során" – foglalta össze a napot Hlavaty Tamás, a kézilabdacsapat vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában