Helyi sport

2015.07.24. 12:40

NB II - Nagy jövés-menés a Soproni VSE-nél

A Soproni VSE NB II-es csapatánál nagy volt a játékosmozgás nyáron.

kisalfold.hu

Valószínű, többek között az egyesület körüli bizonytalanság felezte meg a patinás klub játékoskeretét. De egy biztos, egy komplett csapat – nem is akármilyen – távozott a hűség városából. Voltak közöttük kölcsönből visszatérők, illetve Horváth András visszavonult az aktív játéktól.

A távozók névsora: Dénes Zsolt (nincs csapata), Bobál Dávid (Bp. Honvéd), Baranyai Norbert (Mosonmagyaróvár), Fazakas Géza (Kisvárda), Pintér András (MTK, onnan Kecskemét), Fazekas Norbert
(Deutschkreutz), Erdélyi László (Bp. Honvéd), Szabó Balázs (DVTK), Kapaczina Valér (Bp. Honvéd, onnan Soroksár), Horváth Péter (Szolnok) és Eszlátyi István (Kisvárda).

A meglévő játékosok: Halasi Péter, Heinrich Márk, Füredi Ádám, Sifter Tamás, Aleksandar Jovetic, Szabó László, Deme Imre, Maráczi József, Pados Patrik, Pető Benjámin, Zamostny Balázs, Nagy Zoltán.

Holdampf Gergő még nem döntött, hogy hol játszik tovább.

A Szombathelyi Swietelsky Haladástól Bedi Noel, Dallos Márk, Grabant Bence, Grabant Péter, Gyűrű László, Hirschler Bence, Jancsó András, Rácz Barnabás, Soltész Bence és Tihanyi Olivér érkezik Sopronba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában