Helyi sport

2015.06.19. 09:41

Tippmester 2015 - Egy pont döntött a félmilliós fődíjról

Véget ért a Kisalföld és a Gyirmót FC Győr közös játéka, a Tippmester, amelyben hetente 13+1 eseményre lehetett tippelni.

kisalfold.hu

A fődíj az Alcufer jóvoltából egy kétszemélyes külföldi utazás, de a játék második és harmadik helyezettje is értékes nyereményhez jutott. A fődíj mellett minden héten a legjobban tippelők közül is kisorsoltunk egy-egy nyertest.

Köszönjük, hogy sokan játszottak velünk, a játék első szakaszában mintegy ezer szelvényt kellett feldolgoznunk hetente, s bár csökkent ez a szám, közel ötszázan maradtak velünk a Tippmester végére.

Mielőtt a fődíjra és a helyezettekre térnénk, az utolsó, 13+1-es hetet is értékeljük. A pályákon nagyjából érvényesült a papírforma, így rengeteg 10-es, 11-es szelvényt találtunk, s volt egy 12 helyes találatot beküldő olvasónk is. A szelvényt egy hölgyjátékos töltötte ki, ő lett a heti nyertes. A győri Miklósné Csordás Zsuzsa nyereménye 3000 Ft értékű vásárlási utalvány és egy Kisalföld receptjei szakácskönyv.

A könyvből – eredménytől függetlenül – hármat kisorsoltunk állandó játékosaink között, így díjaztuk azokat, akik minden héten küldtek be szelvényt hozzánk. A szakácskönyveket Sándor János (Sopron), Bertalan Ferencné (Darnózseli) és Szimhardt Márk (Mosonmagyaróvár) nyerték.

A 13+1 hét helyes tippsora: 2, 1, X, X, 1, X, 1, 1, 2, X, 1, 1, 1, + X.
Minden héten összesítettük az eredményeket, s rendkívül szoros lett a játék vége. Többen is remekül hajráztak, s csupán egyetlen pont döntött a fődíjról. A játék nyertese végül Horváth Máté (Győr) lett, aki félmillió forint értékű, kétszemélyes külföldi utazást nyert. A 100.000 Ft-os műszakicikk-vásárlási utalványt Varga Dávid (Győr) nyerte, a harmadik Varga Árpádné (Győr) 50.000 Ft-os sportszervásárlási utalvánnyal gazdagodott.

Nyerteseinket nyereményeik átvételéről értesíteni fogjuk.

Az összetett lista élmezőnye: 1. Horváth Máté 117 pont, 2. Varga Dávid 116, 3. Varga Árpádné 115, 4. Vadász Gyula 114, 5–6. Nemes Zoltánné és Németh Kitti 110–110.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában