Helyi sport

2015.05.08. 09:31

Tippmester 2015 - Nem először nyert

Már nyolc hete tart a Kisalföld és a Gyirmót FC Győr közös játéka.

kisalfold.hu

A Tippmesterben minden héten 13+1 eseményre lehet tippelni. A játék végén a legtöbb pontot gyűjtő játékos az Alcufer jóvoltából egy kétszemélyes külföldi utazást nyer, de a második és harmadik helyezettek sem maradnak üres kézzel. E mellett minden héten heti nyertest is hirdetünk.

A 8. fordulóban 12 helyes tippel Németh Kitti volt a legeredményesebb. Erlitz Kristófnak, Horváth Imrének és Temesi Gábornak 11 találata lett.
Heti nyertesünkre nem először kacsintott rá a szerencse:

„A korábbi évadban már egyszer volt tizenkettesem, akkor egy focilabdát nyertem – mesélte a 20 éves Németh Kitti. – Szeretem a labdarúgást. Apukám futballozott, sokszor mentem ki a mérkőzéseire. Gyakran megyünk együtt futballmeccsekre és nézünk együtt a tévében is focit. Természetesen szeretném megnyerni a fődíjat, bízom benne, hogy odaérhetek még az összetett lista legelejére" – tette hozzá bizakodva kópházi nyertesünk.

A 8. hét helyes tippsora: 1, 1, 1, X, 1, X, 2, 2, X, X, 2, 1, 2 + X.

Az összetett lista élmezőnye: 1. Varga Dávid 77 pont, 2. Varga Árpádné 75, 3. Németh Kitti 69, 4. Kun István és Vadász Gyula 68–68, 5. Kiss László 67, 6. Csiderné Halász Zita, Dékán Tibor, Fábián Gábor, Kovács Dániel, Veisz Péter, Vizler Ferenc 66–66.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában