Helyi sport

2015.05.15. 10:18

Tippmester 2015 - Családban maradt a nyeremény

Ahogy a múlt héten, ezúttal is egy hölgyjátékos lett a heti nyertes a Kisalföld és a Gyirmót FC Győr közös játékában.

kisalfold.hu

A Tippmester fődíja az Alcufer jóvoltából egy kétszemélyes külföldi utazás, de a második és harmadik helyezettje is értékes nyereményre számíthat. A fődíj mellett minden héten a legjobban tippelők közül is kisorsolunk egy nyertest.

Az elmúlt héten a pályákon több meglepetés is született, így nem csoda, hogy csupán egyetlen 12 helyes találatos szelvényre bukkantunk. Ezt a lébényi Győriné Kindili Gizella küldte be szerkesztőségünkbe. „Van, hogy egyedül, de általában a férjemmel együtt töltjük ki a szelvényeket – kezdte a nyertes. – Ő egyébként játékvezető volt, s gyakran nézzük együtt az ETO meccseit. Annak idején is játszottunk a Tippmesterrel, sőt, egyszer már nyertünk egy labdát. Nagyon jó játék."

Hibásan jelent meg lapunkban az aktuális, 10. heti szelvény 12-es mérkőzése. A találkozót természetesen töröljük majd a tippsorból, így az elérhető legtöbb találat 13 lesz a 10. héten.

A 9. hét helyes tippsora: 1, 1, X, 1, X, 1, X, 2, 1, 2, X, 2, 2 + 2.

Az összetett lista élmezőnye: 1. Varga Dávid 83 pont, 2. Varga Árpádné 81, 3. Németh Kitti 77, 4. Kun István és Vadász Gyula 75–75, 5. Csiderné Halász Zita, Stummer László, Vizler Ferenc 73–73.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában