Helyi sport

2015.05.11. 11:24

NB III - Egy pont a kiesési rangadón

Egy pontot szerzett Tökölön a Mosonmagyaróvár.

kisalfold.hu

Tököl-Mosonmagyaróvár 1-1 (1-0)
Tököl, 100 néző, V.: Jakab.

Tököl: Juhász G. – Herczog, Riedl, Duffy (Schleinig, Dzsoni), Frank, Gyurcsik, Győri, Tőke, Dombai (Kovács A.), Szécsi, Terbócs. Edző: Futó Tamás.

Futura Mosonmagyaróvár:  Kormos – Kálmán A., Domanyik, Nagy Á., Karácsony, Papp T. (Kollár B.), Szénási, Régely (Németh B.), Schmatovich, Kollár M. (Farkas M.), Varga T. Edző: Tiba Zoltán.

Gsz.: Szécsi, ill. Varga T.

A vendégcsapat ragadta magához a kezdeményezést. A 12. percben Schmatovich bal oldalról tört be a hazaiak tizenhatosán belülre, buktatták, de tovább tudta vinni a labdát, lövését azonban Juhász védte. A kipattanó labda Kollár Máté elé került, aki a kapufát találta el. Bár a Mosonmagyar-
óvár támadott, a 21. percben mégis a hazaiak szereztek vezetést: egy kontratámadás végén Dombi az alapvonalról középre passzolta a labdát, Szécsi pedig középről a hálóba passzolt. 1–0. Ezután állandósult a vendégek mezőnyfölénye, a Lajta-partiak helyzetek sokaságát dolgozták és hagyták ki. A 28. percben Régely jobb oldali beadását Varga T. nagy helyzetben fejelte mellé. A második félidőben sem változott a játék képe, folyamatosan a hazai csapat térfelén folyt a játék, a Tököl keményen védekezett és csak egy-egy kontratámadást tudott vezetni. A nagy fölény aztán a 85. percben érett góllá: a kaputól 20 m-re, jobb oldalról jutott szabadrúgáshoz a Mosonmagyaróvár, s Domanyik lövése a sorfalról Varga T. elé került, aki a hálóba vágta a labdát. 1–1.

A végig mezőnyfölényben játszó Mosonmagyaróvár már az első félidőben eldönthette volna a mérkőzést, ám saját magának tette nehézzé a mérkőzést és végül meg kellett elégednie a döntetlennel.

Futó Tamás: – Nem azt játszottuk, amit terveztünk, a vendégek végig ránk kényszerítették akaratukat, hősiesen kivédekeztük a mérkőzést.

Tiba Zoltán: – Az első félidőben kihagytuk a ziccereket, így magunknak tettük nehézzé az összecsapást.
Zalka Péter

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában