Helyi sport

2015.04.24. 10:37

Tippmester 2015 - Nyertes Szombathelyről

A héten 12 helyes találat volt a legtöbb, amit találtunk, ennyit öt játékosunk ért el. Közülük Kun Istvánt Szombathelyről sorsoltuk ki, ő lett a heti nyertes.

Szeitz Tibor

Hat hete tart a Kisalföld és a Gyirmót FC Győr közös játéka, a Tippmester, amelyben hetente 13+1 eseményre lehet tippelni. A fődíj az Alcufer jóvoltából egy kétszemélyes külföldi utazás, de a játék második és harmadik helyezettje is értékes nyereményre számíthat. A fődíj mellett minden héten a legjobban tippelők közül is kisorsolunk egy nyertest.

A héten 12 helyes találat volt a legtöbb, amit találtunk, ennyit öt játékosunk ért el. Közülük Kun Istvánt Szombathelyről sorsoltuk ki, ő lett a heti nyertes:

„Korábban Csornán éltem, még ott is dolgozom, de Szombathelyen lakom. Rendszeresen játszom, szeretem a sportot, valamikor játékvezető voltam. Bízom benne, hogy a játék végére ott leszek a dobogón" – fogalmazott a nyertes.

A 6. hét helyes tippsora: 1, 1, 1, 1, 1, 2, X, 1, 1, 1, 2, X, X + X.
Az összetett lista élmezőnye: 1. Varga Dávid 59 pont, 2. Varga Árpádné 57, 3. Vadász Gyula 54, 4. Csiderné Halász Zita 53, 5. Kiss László, Kun István, Veisz Ákos, Vizler Ferenc 52–52.

A teljes listát a kisalfold.hu-n találják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában