Helyi sport

2015.04.27. 10:24

NB III - ETO II győzelem

A Mosonmagyaróvár ikszelt.

kisalfold.hu

Nagyatád-Győri ETO FC II 0-2 (0-1)
Nagyatád, 200 néző. V.: Pillók.

Nagyatád: Vörös – Horváth B., Dekanics, Rácz L., Németh E., Ferencz (Horváth G.), Bezdi, Szántó (Galamb), Márton, Csató (Dér), Nikolic. Edző: Papp Zoltán.

ETO II:  Cellár – Nagy B., Németh B., Kozma, Németh M., Szalai Á., Medgyes, Szabó T. (Garas), Irmes (Schillinger R.), Füleki, Szűcs G. (Végh T.). Edző: Németh Zoltán és Jäkl Antal.

Gsz.: Szűcs G., Medgyes.

A 24. percben gyors kontra végén Irmes jobb oldali beadását Szűcs fejelte a hosszú sarokba. 0–1.
A 64. percben Medgyes fordult le a védőjéről és egy csel után, 20 m-ről, védhetetlenül a hosszú sarokba lőtte a labdát. 0–2.

Négy újoncot avatott az ETO II, miután két kulcsembert, Szabó Bencét és Kelemen Dávidot vírusos betegség támadta meg, így ők el sem utazhattak Nagyatádra. Németh Bence a védelemben, Szalai Ádám a középpályán kapott helyet, míg a csatársorban Szűcs Gergely is csak egy NB III-as meccsel került be, akkor is csereként jutott szóhoz. Az edzők ezért némiképp a taktikán is módosítottak. Mélyebben védekeztek a zöld-fehérek, így a házigazda nem is tudott komoly helyzetet kialakítani. A jó iramú meccsen a győri fiatalok nagyszerűen helytálltak és tartják a lépést a listavezető Budaörssel.

Jók: Dekanics, ill. Kozma, Medgyes, Németh M., Szűcs.

Németh Zoltán: – Ma mindent legyőztünk. A meleget, a vírust és az ellenfelet is. Szenvedélyesen és taktikusan, felnőtt módjára játszottunk.
Meronka Péter

Dorog Mosonmagyaróvár 0-0
Dorog, 200 néző. V.: Radványi.

Dorog:  Vajda – Füredi, Berkó, Nagyházi (Papes), Koronczai, Perovic, Sitku, Fekecs, Hauser, Máruska (Kun), Szedlár. Edző: Németh Szabolcs.

Futura Mosonmagyaróvár:  Kormos – Kálmán, Domanyik, Nagy Á., Karácsony, Szénási (Németh B.), Papp (Darázs), Schmatovich, Régely, Varga T., Kollár M. (Kollár B.). Edző: Tiba Zoltán.

Az első lehetőség a 11. percben a vendégek előtt adódott, Kollár M. bal oldali szögletét Domanyik fejelte a kapu fölé.  Öt perc múlva  Szedlár került nagy helyzetbe, de lövését Kormos lábbal védte. Enyhe mezőnyfölénybe került a vendégcsapat, többször próbálkozott távolabbról is lövésekkel, de ezek rendre célt tévesztettek, egészen a 42. percig, amikor Kollár M. léc alá tartó lövését Vajda bravúrral hárította. Az 56. percben  Fekics szabadrúgásból a felső kapufát találta el. A 62. percben Varga T. az „ajándékba" kapott labdával léphetett ki,  de a hazai kapusba lőtte a labdát. A ráadásban a balról beívelt labdát Kun fejelte fölé nagy helyzetben.

A gól nélküli mérkőzés ellenére mozgalmas, nagy iramú mérkőzést játszottak a csapatok.

Németh Szabolcs: – Úgy érzem, a helyzetek alapján győzelmet érdemeltünk volna. Csapatom hozzáállásával elégedett vagyok. A támadóharmadban pontatlanok voltunk, így nem tudtuk feltenni az i-re  a pontot.

Tiba Zoltán: – Több volt ebben a mérkőzésben, de nem lehetünk elégedetlenek.
Zalka Péter

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában