Helyi sport

2014.12.17. 11:53

Cselgáncs - Dobogós helyezésekkel zárták az évet

Eredményesen szerepeltek a megye versenyzői az év utolsó megmérettetésein.

kisalfold.hu

A Budapesten rendezett felnőtt másodosztályú országos bajnokságon Németh Fruzsina, Pryma Attila és Csigi Lénárd bronzérmet szerzett.
A szintén Budapesten rendezett harmadosztályú országos bajnokságon Csigi Lénárd a döntőben minimális különbséggel kapott ki, így a második helyen végzett.

Galántán, a szlovák bajnokságon Zsámár Ramóna ezüst-, Pryma Attila és Csigi Lénárd bronzérmes, Zsámár Norbert és Németh Fruzsina negyedik lett.

Az egyetemisták és főiskolások országos bajnokságán, Budapesten a Széchenyi-egyetem hallgatójaként Zsámár Ramóna bajnoki címet szerzett, Zsámár Norbert és Pryma Réka a harmadik helyen végzett.
A tokodaltárói Mikulás-kupa nemzetközi viadalon a koron-
cóiak közül Németh Veronika arany-, Leller Levente ezüst- és Plózer Ákos bronzérmet szerzett.

A Budapesti Honvéd Küzdősport Centruma adott otthont a diák C korosztály országos bajnokságának, melyen a SZESE versenyzője, Marhold Viktória bajnoki címet szerzett.

Szlovéniában, a Koporska Open elnevezésű serdülő és ifjúsági válogatott versenyen Sipőcz Richárd első, Szilli Nóra ötödik lett.
A bécsi Advent-kupa utánpótlásversenyen Marhold Viktória első helyen végzett.

A MEFOB-on a SZESE versenyzői közül Németh Zsolt, Zsámár Ramóna első, Trimmel Adrienn második, Zsámár Norbert, Venesz Zoltán, Bognár Benjámin harmadik, Oszlányi Viktor negyedik, Németh Zoltán ötödik lett.
A SZESE az egyéni eredmények összesítése után a negyedik helyen végzett.

A Tokodaltárón rendezett Mikulás-kupán a SZESE versenyzői közül Marhold Viktória, Losonci Árpád, Horváth Ákos első, Szarka Zsombor második, Kovács Bende, Szolnoki Bence, Hunyaddobrai Botond, Hunyaddobrai Kenéz harmadik lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában