Helyi sport

2014.10.06. 10:51

Labdarúgás - Barátok közt fontos célokért

Lassan egy éve kikerült a reflektorfényből a megye futballéletének egyik ismert alakja, Horváth Cs. Attila.

kisalfold.hu

Legutóbb a Győri ETO FC agilis és ötletdús klubmenedzsereként hívta fel magára a figyelmet.

– Januárban, pontosan három év után, közös megegyezéssel eljöttem az ETO-tól, ami persze örökre a szívem csücske marad – adja meg a magyarázatot Horváth Cs. Attila. – Azért nem maradtam foci nélkül, Ikrényben a sportcsarnokban az öregfiúkkal folyamatosan játszunk, Vörösbaranyi József menedzser barátommal pedig szorgalmasan járjuk a pályákat, s természetesen az eredményeket is minden szinten figyelemmel kísérem. Soha nem fogok elszakadni a labdarúgástól, de már csak olyan dologban szeretnék részt venni, amelyben jól érzem magam.

– Hogyan került képbe a Baráti Futsal Club?

– Már a neve is mindent elárul. Néhány hónapja Győrújbaráton létrehoztuk a Baráti Futsal Clubot. A vezetők, a játékosok, a támogatók mind-mind a barátaim. Ők kerestek meg ezzel az ötlettel. A községben nagyon szívesen fogadtak bennünket, ezt a bizalmat pedig az eredményeinkkel szeretnénk meghálálni. Biztos vagyok benne, hogy országosan is remek marketingértéke leszünk a megye legnagyobb községének.

– Eddig halmozzák a győzelmeket a másodosztályban...

– Kiváló rajtot vettünk az NB II Nyugati csoportjában, ami a szakemberek szerint a három másodosztály közül a legerősebb. Alakulgat a csapatunk, a körülményeink, a lehetőségeink is, egyre többen csatlakoznak a klubunkoz. Tárgyalunk támogatókkal, együttműködő partnerekkel, utánpótlásügyben lépegetünk előre, mert eredményes, s ami a legfontosabb, hiteles klub akarunk lenni.

– Cél az élvonal?

– Célok mindig kellenek, ráadásul szerencsére tele vagyunk nyerő típusú emberekkel. Mindig győzni akarunk, de mindenáron nem akarunk feljutni, csak ha valóban minden feltétel adott hozzá. Egyébként is, egy másik nagy feladat kellős közepén vagyok, megkerestek szülőfalumból, Ikrényből, hogy induljak el polgármesterjelöltként. Ha bizalmat kapok, ott viszont mindenképpen „NB I-es" települést akarok csinálni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában