Helyi sport

2014.07.31. 09:48

Évek óta az elsők között a győri dartsosok

Ismét kiváló évet zártak a győri dartsosok.

Szeitz Tibor

Ismét kiváló évet zártak a győri dartsosok, ezt bizonyítja az a sok serleg és érem, amit az országos szövetség közelmúltban rendezett fővárosi évzáróján kaptak a Győri DC dobói.

„Ötven egyesület közül most már több éve az első három hazai klub között tartanak bennünket számon, ami azt gondolom, mindenképp elismerésre méltó teljesítmény – kezdte Venesz Károly elnök. – A legeredményesebb versenyzőnk jelenleg Ihász Veronika, aki nem véletlenül lett sorozatban harmadszor idehaza az év női játékosa. Amúgy is a hölgyek most a jobbak, akik folytatták a szép hagyományt, s idén a klub tizenegyedik bajnoki címét szerezték meg. Hárman közülük, Ihász Veronika, Wachter Nikolett és Varga-Horváth Klaudia a válogatottban is helytálltak, nemrég negyedikek lettek a horvátországi Európa-bajnokságon."

A Győri DC idén is rengeteg elismeréssel, díjjal térhetett haza.

A Győri DC idén is rengeteg elismeréssel, díjjal térhetett haza.

Egyre több versenyt is rendeznek a kisalföldi megyeszékhelyen.

„Többször is nagyszerű helyszín volt az ETO Park, ahol egy steel egyéni és csapatversenynek lehettünk a házigazdái, és ismét Győrött rendezhettük a WDF magyarországi fordulóját is. Hálásak vagyunk ezért, s köszönjük a városnak is a kapott támogatást."

Idén változik a bajnokságok lebonyolítási rendszere.

„Visszatérünk a korábbi szisztémára, s januártól decemberig tart majd újra egy évad. Így most egy fél szezon után kell majd mérleget vonni" – tette hozzá Venesz Ká- roly.

A Győri DC idei első osztályú bajnokai: Ihász Veronika – steel és soft egyéni. Raszler József–Takács Gábor (PSC) – steel férfi páros. Varga-Horváth Klaudia–Wachter Nikolett – soft női páros. Filyó Tünde, Ihász Veronika, Kalmár Vivien, Kovács Csilla, Varga-Horváth Klaudia, Wachter Nikolett – soft női csapat. Ihász, Kalmár, Kovács, Varga-Horváth, Wachter – steel női csapat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában