Nótaszó

2023.03.28. 19:35

Győrben énekelt a felvidéki nótapáros

Szombaton este ismét vendég fellépőként köszönthette a népes közönség a felvidéki nótapárost, Dóka Zsuzsát és Bősi-Szabó Lászlót. A Bertalan Péter előadóművész–énekessel együtt fellépő nótaénekesek, hatalmas sikert arattak a Marcal Étteremben.

Olvasó: Gulyás Attila

Gulyás Attila olvasónk beszámolója szerint, Erdélyből is érkeztek vendégek Győrbe, akik ámulva nézték és hallgatták a közismert magyar – nóta, operett és táncdal feldolgozásokat. Az étterembe látogatók megismerhették Bertalan Péter hangszerelte zenei alapokat. A jó hangulatú zenére táncra perdült a közönség. amelynek soraiban születésnapost is köszönthettek. Az ünnepelt meghatódva fújta el a gyertyát, ami tortán volt. A zenei felköszöntés sem maradhatott el, így örömmel nyugtázta az ünnepelt, hogy az ő születésnapjáról nem feledkeztek el.

A nótapáros műsorát követően, hangulatos tánc, retró és popzenei feldolgozásokra, Bertalan Péter énekével és zenei kíséretével múlathatta az időt a közönség.

 

Címkék#nóta#Győr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában