HashtagKN 2023 – mutasd meg magad!

2023.03.29. 13:49

Együttesek, szólóénekesek jelentkezését várják Észak-Komáromban

A tavalyi siker után az észak-komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ idén is megszervezi a HashtagKN-t! Július 7-én és 8-án adják át a Tiszti Pavilon udvarát a bandáknak és szólóénekeseknek.

kisalfold.hu

„Kimerészkednétek a próbateremből? Nincs anyagi fedezet profi hangmesterre vagy marketinges csapatra? Szerveznétek koncertet, csak nem tudjátok, hogy miként álljatok hozzá? Befutott zenekar vagytok, csak Észak-Komáromban már rég zenéltetek? Jól jönne egy kis pénzjutalom ösztönzésként? Ha csak egy kérdésre IGEN a válasz, akkor itt a helyetek!” – áll az észak-komáromi Egressy Béni Művelődési Központ felhívásában. 

A HashtagKN-re jelentkezhetnek bandák vagy szólóénekesek bármilyen műfajban. A VMK adja a műszaki hátteret, a hírverést és a szervezést. A kétnapos fesztiválra június 7-én és 8-án kerül sor a Tiszti Pavilon udvarán. A fellépőket zsűrizik, a legjobb 1000 eurót nyerhet, emellett egy különdíj is gazdára talál, ami a város jóvoltából 500 eurós hangszervásárlási utalvánnyal jár. 

Jelentkezni a [email protected] e-mail-címen lehet vagy Domonkos Pál főszervezőnél a +421 908 588 534-es mobilszámon! A jelentkezési határidő: 2023. május 15. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában