Fotó vagy rajz a belépő

2023.03.18. 10:05

1000 program ingyen - 10 helyszínen várja a gyerekeket a Győrkőcfesztivál

Az ország legnagyobb összművészeti, családokat megszólító ingyenes fesztiválját az idén már 16. alkalommal rendezi meg a főszervező Vaskakas Bábszínház Győr belvárosában a Rába folyón ringó Radó-szigeten, a rakpartokon, sétányokon, ligetekben, a győri vár árnyékában, utcákon, tereken, a négy folyó városának szívében.

kisalfold.hu

A Győrkőcfesztivál központja a Bécsi kapu téren

Forrás: Vaskakas Bábszínház

A tíz művészeti helyszín (Meseváros, Győrkőcfalu, Fess-liget, Vers-Játszó-Tér, Tudós - kikötő, Hullámtér, Muzsika-köz stb.)  rengeteg játékkal, előadássa, koncerttel, táncházzal várja a családokat. A történelmi belvárost elfoglalják a bábosok, énekmondók, gólyalábosok, színészek, kézművesek, képzőművészek, meseírók, költők, tudósok, zenészek, népművészek, válogatott csepűrágók, hogy július 1-2-án virradattól késő estig minden gyerek jól mulasson, alkothasson, játszhasson, fantázia- és meseszárnyon az égig szárnyalhasson. 

A gyermekek, a fesztivál karkötőjével, térítésmentesen vehetik igénybe az esemény valamennyi aktivitását. Ehhez a csodakarkötőhöz egy fotóért, vagy egy önarckép-rajzért cserébe juthatnak hozzá a fesztiválra érkező 0-14 éves korú fiatalok. 

A részletes programokról hamarosan a www.gyorkoc.hu oldalról tájékozódhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában