Örömzene a javából

2023.02.18. 10:34

Sopronban indult a Lóci játszik együttes klubturnéja - Fotók

A Lóci Játszik zenekar a rövid téli szünetet követően meg sem állt Sopronig, a tavaszi klubturné első állomása volt a Búgócsiga Akusztik Garden.

kisalfold.hu

A közönség együtt lüktetett a zenekarral: énekelt, táncolt mindenki, igazi klubkoncerthangulatot idézve a falak közé.

Fotó: Rombai Peter

Nem véletlenül esett a választás Sopronra, az itteni koncert megfelelő lendületet ad a folytatáshoz, nagyon jó játszani a városban, mindig kedvesek az emberek. Jóleső érzés, hogy az „élet filmzenéjében” megjelenünk, és hatással vagyunk az emberekre, és mások életében meghatározó dolog, amit csinálunk – mondta el lapunknak Csorba Lóránt, a Lóci Játszik zenekar frontembere a múlt hétvégi soproni koncertjük után. 

A koncertezés mellett idén egy új kihívással is találkoztak, hiszen a Pesti Színházban február 11-én mutatták be a 80 nap alatt a Föld körül című darabot, amely egyben legújabb nagylemezük címe is. Nem a zenekartól megszokott stílusban készült, de annak ellenére lócis lett, hogy ez nem róluk, hanem egy képzeletbeli történetről szól. A műben Lóci Jules Vernét kelti életre. 

A búgócsigás estén ugyan az új nagylemezről nem csendültek fel dalok, a korábbi slágerek azonban nagy sikert arattak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában