Kortárs gyermekirodalom

2023.02.04. 09:31

Benedek Huszár Botond a Benedek-karon Sopronban

Sikeres vizsgaelőadásokkal zárult a Benedek-kar mesemondást segítő kurzusa.

kisalfold.hu

Kortárs gyermekirodalom címmel hirdetett kurzust a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kara. Az órák vendég­előadója Benedek Huszár Botond színész, hírszerkesztő, tudósító, Benedek Elek oldalági leszármazottja volt. A figyelem fejlesztését, a hatékony kommunikációs technikák elsajátítását, a gyermekek számára élményt nyújtó mesemondást segítő tanórákon a hallgatók interaktív és kreatív gyakorlatok segítségével tehettek szert tapasztalatokra. 

A kurzust lezáró vizsgára rövid előadásokkal készültek a pedagógusjelöltek, melyeket az előadó további jó tanácsokkal értékelt. A résztvevők szerint Benedek Elek oldalági leszármazottjától tanulni kivételes lehetőség volt, és a szakmai ismeretek, valamint a gyakorlatban is alkalmazható kommunikációs képességek fejlesztése mellett életre szóló élményt nyújtott számukra. 

Benedek Huszár Botond a jövőben is szívesen vállal aktív szerepet a hallgatók képzésében a „Benedekről Benedektől a Benedeken” mottó jegyében. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában