Advent és program

2022.12.01. 07:46

Pannon advent az Esterházy- és a Lackenbachi-kastélynál

Élvezze az előkarácsonyi varázslatot az Esterházy-kastély és a Lackenbachi-kastély felejthetetlen környezetében. Karácsonyi vásárok válogatott kézműves portékákkal. Kulináris finomságok, adventi koncertek és a legkisebb látogatóink számára összeállított speciális keretprogramok gondoskodnak az ünnepi hangulatról.

kisalfold.hu

LACKENBACHI-KASTÉLY
December 2-4., pé 15.00 órától, szo & vas 13.00 órától

Szökjön meg a karácsony előtti felhajtás elől és élvezze a második adventhétvégét a csodálatos természettel körülölelt reneszánsz kastélyban. Az ünnepi díszbe öltözött kastély, a hagyományos kézművesvásár és a kulináris finomságok a legszebb karácsonyi hangulatot teremtik. A vásár az egész család számára szórakoztató kikapcsolódást ígér, hiszen ezen a hétvégén kézműves foglalkozások, pónilovaglás, bábszínház és zenés előadások várják a kastélyba látogatókat. December 2-án 15 órakor a Mikulás is megérkezik, szombaton 17 órától pedig busó és krampuszjárás lesz a kastélyban!

Előkarácsonyi varázslat az Esterházy-kastély és a Lackenbachi-kastély környezetében. 

ESTERHÁZY-KASTÉLY 
December 8-11., csüt - vas 11.00 órától

A kismartoni Esterházy-kastélyban a hagyományos kézműves vásár mellett számos kedves ajándékötlet, karácsonyfavásár forralt bor, puncs és sült gesztenye várja a látogatókat. Az adventi vásár ideje alatt lehetőség van a kastély kiállításainak megtekintésére is. A gyermekeket is különleges programok várják. Az elrejtőzött karácsonyi manókat nem könnyű megtalálni, de aki rájuk lel, megismerheti a történetüket. A kézműves foglalkozásokon számos kreatív alkotás születhet, melyek akár ajándéknak is tökéletesek. A kastély belső udvarának Mascaron kávéháza a karácsonyi mesélés helyszíne. A tűzzsonglőrök ámulatba ejtő bemutatója mellett zenés előadások, közös éneklés és jászolkiállítás is vár mindenkit.

Részletes program: esterhazy.hu
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában