Örömzenélés a Pajtában

2022.12.14. 12:53

Ingyenes koncertet ad a Hetedik Bekezdés zenekar Győrben

kisalfold.hu

Örömzenével ajándékozzák meg a közönséget Győrben.

Forrás: Károlyi Balázs / Facebook

A győri Hetedik Bekezdés zenekart a legtöbben jótékonysági akcióikról ismerik, ugyanis több mint tíz éve szerveznek adománykoncerteket, amelyek bevételét mindig gyermekalapítványoknak vagy súlyos betegséggel küzdő fiatalok kezelésére ajánlják fel. December 16-án a Vágóhíd utcai Pedró Pékség emeletén található Pajtában adnak ingyenes élménykoncertet. 

– A zenekarral a pandémia alatt is dolgozgattunk, amikor időnk engedte. Ez idő alatt születtek új dalok, amiket egy megújuló, mégis nosztalgiakoncerten szeretnénk előadni a közönségnek. A Pedró Pékséggel és Vajda Péter ügyvezetővel több mint 10 éve szoros kapcsolatot ápolunk, ezért is örülünk, hogy helyet biztosít az örömzenélésünknek. Egyúttal pedig megünnepelhetjük a 20. születésnapjukat is – kezdte lapunknak Károlyi Balázs, az együttes frontembere és basszusgitárosa. A zenekar tagjai közül pénteken visszatér a „régi gitáros” Krizmanich Krisztián személyében, emellett a dobok mögött a ritmust Richnovszky Emánuel adja, énekel Pintér Henriett és Kumánovich Kata. 

– 2013 óta szervezünk jótékonysági Mikulás-koncerteket, bajba jutott családoknak, betegséggel küzdő vagy rossz sorsú gyermekeknek. Ezt a tevékenységet a jövőben is szeretnénk folytatni a lehetőségeinkhez mérten. Rengeteg új ötletünk van és készülnek még új dalok is a már jól megszokott saját, mély és mindennapi problémákat is feldolgozó szövegekkel. A pénteki akusztikus esten vendégünk lesz Gliga István és a Virág Akusztik együttes is. A Hetedik Bekezdéssel pedig a már tőlünk megszokott dallamos rockkal készülünk, illetve különböző versmegzenésítésekkel – fejtette ki Károlyi Balázs basszusgitáros. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában