kisalfold.hu podcast

2022.12.17. 06:30

A győri színésznő, Molnár Ágnes és Mészáros Tamás közös dalt írt karácsonyra - Hallgassa meg a velük készült beszélgetést

Molnár Ágnes, a Győri Nemzeti Színház színésznője és Mészáros Tamás színész, énekes nemrég egy meghitt, közös karácsonyi dallal jelentkeztek. Podcast adásunkban meséltek arról, milyen volt a közös munka, és arról is hogyan várják a közelgő ünnepeket.

Ollári Gergely

Molnár Ágnes, a Győri Nemzeti Színház színésznője és Mészáros Tamás színész, énekes örömmel látogattak szerkesztőségünkbe, hogy közös dalukról meséljenek. Fotó: Csapó Balázs

Molnár Ágnes, számára azért is volt egyedi, mert ez élete első dala, de Tamással, aki számos lemezt adott már ki, szinte azonnal megtalálták a közös hangot. Ágnes 2010-ben csatlakozott a Győri Nemzeti Színház társulatához, beszélgetésünkben visszaemlékszik első szerepére, és arra is, miként fogadták őt Győrben. Nagy boldogsággal beszélt a közös dalról, ami a Ránk talál címet kapta. 

– Tamással annyira hasonlót gondolunk a legszebb ünnepünkről, hogy azonnal igent mondtam a közös munkára. Nem sokkal később azon kaptam magam, hogy már Tihanyi Dániel barátunk, kollégánk stúdiójában vagyunk és dalszöveget írunk – fogalmazott a 2019-ben Taps-díjjal jutalmazott tehetséges színésznő. 

Mészáros Tamásnak legutóbb 2014-ben jelent meg karácsonyi dala. Ezt, azóta három nagylemez követte. 

–Úgy gondoltam, hogy itt az ideje egy újabb téli, karácsonyi témájú dalnak, amelyet duettben képzeltem el. Régóta szerettem volna Ágnessel egy közös saját szerzeményt elkészíteni és kiadni – fogalmazott lapunknak a színész, énekes. 

Hallgassák meg a dalt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában