Helyi kultúra

2022.11.02. 22:59

Mozizz a magyarországi erdőkért

A Tölgy – Az erdő szíve című film megnézésével támogasd az Erdőmentők Alapítvány munkáját! A filmet forgalmazó Mozinet minden néző után 100 forinttal segíti az Alapítvány faültetési tevékenységét.

kisalfold.hu

Laurent Charbonnier és Michel Seydoux hatalmas vásznakra álmodott természetfilmje: A tölgy – Az erdő szíve november 3-tól látható országosan a mozikban 

A film magyarországi vetítése jótékonysági célt szolgál.

A filmet forgalmazó Mozinet minden néző után 100 forintot adományoz az Erdőmentők Alapítványnak, hogy ezzel támogassa erdőtelepítési tevékenységüket, mert mára nem maradt természetes tölgyerdő Magyarországon. Az intenzív emberi használat következtében a tölgyes erdőkben csökkent a biológiai sokféleség.

A film több évszakon át követi a magányos óriás életét, és emlékeztet minket a természet csodáira.

A film A Vándormozi közreműködésével – az esélyteremtés jegyében – eljut olyan magyarországi településekre is, ahol nem működik mozi. Így a Mozinet, az Erdőmentők és A Vándormozi együttműködésében a film vetítésére akár iskolákban, művelődési és faluházakban is sor kerülhet, szervezett formában.

Információ, iskolai és vidéki vetítés rendelés: [email protected] e-mail címen vagy a +36 20 325 5919 telefonszámon.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában