Az egészségért határok nélkül

2022.09.06. 09:17

Művészettel a függőségek ellen – Nemzetközi rajzpályázat díjazottjait köszöntötték Győrben

Bella Violetta

(b-j)Hunyadi-Kóbor Eszter, Tárkányi-Zöld Gabriella felkészítő tanár, Horváth Flóra és Kovács Vivien együtt örültek az elismerésnek. Fotó: Rákóczy Ádám

Az Egészséges Nemzedékért Alapítvány és a Galántai Nép- művelési Központ által meghirdetett, „Káros szenvedélyek ellen határok nélkül” című nemzetközi rajzpályázat 2022. évi győri díjazottjait ismerték el hétfő délután a városházán. 

Radnóti Ákos, Győr alpolgármestere, a rendezvény fővédnöke, prof. dr. Schmidt Péter alapítványi elnök, az orvostudomány kandidátusa, a nemzetközi pályázat szervezőbizottságának társelnöke és Knapp Margit, a Galántai Népművelési Központ igazgatója, a nemzetközi pályázat szervezőbizottságának elnöke adták át az elismeréseket a rajzpályázaton helyezést elért fiataloknak. 

Díjat adtak át Horváth Flórának, Kovács Viviennek, a győri SZC Kossuth Lajos Technikum és Kollégium tanulóinak, és Hunyadi-Kóbor Eszternek, a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium diákjának. Mindhárom fiatal felkészítő tanára Tárkányi-Zöld Gabriella volt. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában