Kikapcsolódás

2022.08.13. 11:00

Vár a Rábaköz

Az Irány a Rábaköz programsorozat még ezen a záró hétvégén is rejt magában újdonságokat. A rendezvénysorozat során betekintést nyerhetünk a helyi gazdálkodók, gyűjtők, kézművesek, egyesületek mindennapjaiba.

kisalfold.hu

A Rábaközi Harcsalesők rendezésében a Szany–Várkesző Rába-parton szombaton 17 órától lesz a gyülekező és az éjszakai horgászatra való csatlakozási lehetőség. Vasárnap kötetlen beszélgetésre várják az érdeklődőket, 14 órától harcsás bemutatóval, tippek, trükkök megosztásával készülnek. Mindkét nap várja a látogatókat a jobaházi alpakafarm is, ahogy a höveji Csipke Múzeum, a Dámföldi Ökogazdaság, Rugli Dezső szanyi téglamúzeuma, Varga Ottó bogyoszlói régiségkiállítása és a kisfaludi állat- és szabadidőpark is. 

Vasárnap a bogyoszlói kiállításon, a szanyi Lóhere Lovas­udvaron vagy Molnár Lászlóné farádi babakiállításán kalandozhatunk, aki mozgásra vágyik, annak pedig Sopronnémetiben, a kenukikötőben a helye. 

A nyitvatartásról és a helyszínek pontos címéről az Irány a Rábaköz Facebook-ol- dalon kaphatnak pontos információkat. 
 

Címkék#Rábaköz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában