Kultúra

2022.08.30. 07:00

Színházi nyílt nap és GálaEst Sopronban

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezzük a Soproni Petőfi Színház nyílt napját és az évadnyitó GálaEstet.

kisalfold.hu

Szeptember 3-án, a nyílt napon számos izgalmas programmal várjuk a színház kedvelőit 10 órától. A megszokott kulisszajárás mellett, (ami 10 órától, óránként indul /regisztráció a helyszínen/) gyerekprogramokkal, kakaóbárral, rejtélyekkel várunk mindenkit a színházban.

Egy rejtvénysorral készülünk azok számára, akik egyéni bejárással szeretnék felfedezni a belvárosban az évad kincseit. A megfejtők között a GálaEsten értékes ajándékokat sorsolunk.

Idén külső helyszínekkel is kibővül a program. Taschner Tamás vezetésével városi sétán A közönség évada titkaiba avatunk be. Indulás a színház elől 10 órakor.

A Kultúrpresszóban két program is várja majd a nagyérdeműt,  10:30-tól színházi stílustanácsadás a divat kedvelőinek és 11 órától filmzenék is megszólalnak a Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar kamarazenekarától.

A tavaly meghirdetett Kabalapályázatunkat most végre egy kiállítás keretében is megnézheti a közönség a Mária szobornál szombaton délelőtt 10 órától.

Szeptember 3-án, este 20 órakor várunk mindenkit a Színházi Gálaestre, a Mária szobornál!
A GálaEsten adunk a kedves közönségnek egy kis ízelítőt A közönség évadából, majd elhozzuk a nagy kedvenceket, rendkívüli slágerekkel készülünk és remek művészekkel és vendég előadókkal! A GálaEsten hirdetjük ki a Közönség kutatás kitöltői közül a nyerteseket és aki aznap vásárolt bérletet a 2022/23-as évadunkra, azok közül is néhány szerencsés ajándékkal távozhat.

A rendezvényen való részvétel ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában