Családi program

2022.07.26. 13:35

Hétvégén újra Szenes Iván emlékest lesz Győrben - Sajtótájékoztatón ismertették a programot + Videó

Szombaton ismét megrendezik az Adyvárosi Családi Napot és a Szenes Iván Emlékestet a Szenes Iván parkban, Győrben - jelentette be Radnóti Ákos alpolgármester a keddi sajtótájékoztatón. A családi programok már fél tízkor elkezdődnek és a nap folyamán számos fellépő és izgalmas program várja a látogatókat.

kisalfold.hu

A sajtótájékoztatón Binhky, az est sztár fellépõje, és Radnóti Ákos. Fotó: Rákóczy Ádám

A nyolcadik alkalommal megszervezett emlékest és családi nap idén is a Téti Fúvószenekar zenés ébresztő felvonulásával kezdődik, az együttes a Kuopio park-Ifjúság Körút-Szenes Iván Park útvonalon vonul végig. A gyermekeknek Kovácsovics Fruzsina ad koncertet, szerveznek rajzversenyt kosárlabda dobó ügyességi vetélkedőt. Este Takáts Tamás Blues Band zenekar lép a színpadra. Az emlékestet dr. Dézsi Csaba András polgármester és Radnóti Ákos alpolgármester nyitja meg Szenes Andreával.

Fellép az Apostol együttes, Nyári Károly és lánya Nyári Aliz, Binhky, aki személyesen köszönte meg a sajtótájékoztatón a meghívást. 

Várják Bodrogi Gyulát és unokáját Bodrogi Enikőt is. A legnagyobb slágereket elhozza még Zalatnay Sarolta, Kocsis Tibor és Opitz Barbi is.

- A programok egész nap ingyenesek lesznek, ahova nem csak az adyvárosiakat, hanem az összes győrit szeretettel várjuk.  Egész nap lehet kisvasutazni, ugrálóvárazni, kézműves foglalkozásokon részt venni. Idén sem marad el az arcfestés, a csillámtetoválás és a lufihajtogatás sem. Félóránként Omnibuszos utazásra is lehet indulni majd a Tóparti Pizzériától. A mozgáskorlátozottaknak és az időseknek ültetett helyet is biztosítunk - ismertette Radnóti Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában