Fesztivál környezettudatosan

2022.06.03. 17:08

Ravazdra hívja a filmek, zenék, szerelmeseit a Mediawave

A pünkösdi hétvége szombatján és vasárnapján találkozhatnak az érdeklődők egy újabb szelet Mediawave művészettel és közösségi szemlélet alakítással.

kisalfold.hu

A Mediawave harmadik állomása a ravazdi Őrhegy udvarház.  Az előző, kiscsőszi alkalommal (május 7-10) zajlott a "Fényírók fesztiváljá"-nak is nevezett nemzetközi filmverseny és annak díjátadása. A díjnyertes filmek most, a ravazdi pajta moziban lesznek először megtekinthetők, másfél órás filmblokkokba fűzve.

A két nap alatt színes művészeti és közösségi programok, koncertek, kiállítások várják a közönséget.

Ezen a hétvégén lesz "A film győri története" című könyv bemutatója, a Köcsögök és Dudák Néptáncegyüttes népdal karaokéja, a Romungro Banda 15 éves jubileumi koncertje, amelyet cigány ételek készítése és kóstolója előz meg. És sok olyan apró, a közösség teremtést segítő program, amelyek vélhetően az utolsó pillanatig bővül az érkezőkkel, akik saját hobbijukat, mániájukat hozzák megosztásra a többiekkel. Jelszó az érkezők felé: "Te mit hozol közösségi udvarunkba?"

A fesztivál részletes programja ITT>> olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában