Programajánló

2022.02.27. 11:52

Nőnapi kastélytúra meglepetésekkel a fertődi Esterházy-kastélyban

Különleges nőnapi ajánlattal várja ünnepelni a fertődi Esterházy-kastély pompája, mesébe illő barokk-rokokó környezete a nőtársaságokat, baráti- és munkahelyi közösségeket március 8-án.

kisalfold.hu

Ezen a napon Eszterháza történelmi nőalakjait idézik meg a nyári ebédlőn, a sala terrena, továbbá a Haydn- és Apolló-termeken át tartott tematikus vezetéseken.

 

Az elsősorban minimum 10 fős hölgytársaságoknak szóló élményajánlat része még a nyugati kastélyszárny kiállításainak, –  az Esterházy-képtár és az Esterházy-porcelánkabinet – megtekintése, ez alkalommal, idegenvezetéssel.

 

A résztvevőket a nőnapi kastélytúrán további meglepetések, – így például a túra végén pezsgős koccintás – is várják. A vezetések március 8-án, kedden 9 és 16 óra között, minden egész órakor indulnak. A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött. 

 

Regisztrálni 2022. március 4. 12.00 óráig az [email protected] e-mail címen lehetséges. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

További információk >> és a Facebook-on >>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában