Helyi kultúra

2021.09.22. 11:02

Amatőr színjátszó csoportok találkozóját szervezik Mosonmagyaróváron – Már lehet jelentkezni

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület november 12-től 14-ig rendezi meg a Flesch-központban a magyar anyanyelvű amatőr színjátszó csoportok találkozóját, amelyre október 20-ig jelentkezhetnek a társulatok.

kisalfold.hu

A rendezvény célja bemutatkozási alkalmat biztosítani az amatőr színjátszó csoportoknak, ugyanakkor mindenki lehetőséget kap az országos minősítés megszerzésére is. A találkozóra bármely Kárpát-medencei magyar anyanyelvű gyermek-, diák- és felnőtt amatőr színjátszó együttes jelentkezhet. A nem verseny jellegű rendezvényen műfaji, tematikai megkötés nélkül mutatható be átlagos technikai igényű színpadi produkció. A szervezők előnyben részesítik azt a produkciót, mely az egy óra időtartamot nem haladja meg.

A jelentkező csoportnak érvényes e-mail-címmel kell rendelkeznie, mert a kapcsolattartás elektronikus úton történik. A találkozóval kapcsolatban a +36-96/217-388-as telefon, valamint az [email protected] e-mail-címen lehet érdeklődni.

A jelentkezési lap a www.movarkultura.hu honlapról letölthető. Jelentkezési határ­idő: 2021. október 20.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában