program

2021.07.09. 07:35

Szabó Balázs Trió koncerttel kezdődik a Tízforrás Fesztivál Hegykőn

A Fertő-táj négy településén: Hegykőn, Fertőhomokon, Hidegségen és Sarródon koncertekkel, filmekkel, kiállításokkal, kézműves- és túraprogramokkal ma kezdetét veszi a Tízforrás Fesztivál. Július 18-ig tíz napon át várják az érdeklődőket.

kisalfold.hu

Az idei fesztiválon a korábbiaknál kisebb léptékű, ugyanakkor minőségi produkciókat láthat a közönség. Világ- és népzene, jazz, komoly- és könnyűzene egyaránt felcsendül a színpadokon. A szabadtéri rendezvényen védettségi igazolvánnyal lehet részt venni.

A pénteki nyitónapon a hegykői Grófkertben 19.30-kor a Szabó Balázs Trió ad koncertet. A gróf­kerti szabadtéri programok máskor is ebben az időpontban kezdődnek: szombaton a Liberty Trió, jövő szerdán a Muzsikás együttes, csütörtökön a Jumping Matt & His Combo lép fel, vasárnap pedig a népszerű Djabe koncertjével zárul az idei programsorozat. A hegykői Csipkeházban kedden 19.30-kor ad koncertet Szőke Nikoletta jazzénekesnő, szombaton 18 órakor Levente Péter szórakoztatja a gyerekközönséget.

Hidegségen a Papkertben és a Szent András-templomban lesznek programok. Előbbi helyszínen a Szirtes Quintet koncertezik vasárnap 19 órától, a templomban pedig a DuoCorde Gitárduó szólaltat meg különleges darabokat hétfő este hétkor. A fertőhomoki tájház szabadtéri színpadán Gerendás Péter lép fel július 16-án, pénteken 19.30 órakor. A sarródi Szent István vértanú templomban szintén pénteken 18 órakor barokk zenei koncert lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában