Roham

2021.07.26. 11:12

Alig egy óra alatt az összes jegy elfogyott Placido Domingo győri koncertjére

Kétezer jegy talált gazdára.

kisalfold.hu

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, augusztus 6-án Plácido Domingo és vendégei ingyenesen látogatható jótékonysági koncert keretében fejezik ki köszönetnyilvánításukat az egészségügyi dolgozók számára a koronavírus alatt nyújtott emberfeletti helytállásukért. A világszerte ünnepelt spanyol származású operaénekes-karmester koncertje a nyár egyik kiemelt eseménye lesz Győrben.

A koncerten a magyar egészségügyi dolgozók szervezetten vehetnek majd részt, a fennmaradó helyekre ma vehették át jegyeiket azok akik türelmesen kivárták, hogy sorra kerüljenek.

Óriási sor várta a győri Látogatóközpont előtt, hogy átvehesse a Plácido Domingo koncertre szóló belépőket. Egy fő maximum két jegyet igényelhetett a koncertre, amelynek átvételéhez személyi- és védettségi igazolványra volt szükség. Bár a belépőket csak reggel kilenctől kezdték kiosztani, a sor már akkor a Bajcsy-Zsilinszki út kereszteződéséig ért. Akadt aki Veszprémből, vagy épp Székesfehérvárról érkezett, hogy biztosan bejuthasson a világhírű tenor előadására. A rendelkezésre álló 2000 jegy nagyjából egy óra alatt elfogyott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában