koncertek

2021.05.20. 09:35

Nyílik a legendák évada a barlangszínházban – Világsztárok, hazai csillagok Fertőrákoson

A Bagossy Brothers Company koncertjével nyílik meg a legendák évada a fertőrákosi barlangszínházban május 22-én este nyolc órakor.

kisalfold.hu

Csiperó Ifjúsági Fesztivál Kecskemét főterén Az első alkalommal megrendezett Csiperó Ifjúsági Fesztivállal kizárólag a kecskeméti és környékbeli fiatalokat szólítják meg. A két napos főtéri fesztiválon sok-sok koncert színesíti a programot. Emellett az Európa Labirintussal az uniós pályázati és önkéntes lehetőségekből is ízelítőt adnak. Bagossy Brothers Company koncert. 20190705 Fotó: Bús Csaba BCS Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

A nyári kulturális szezonban világsztárok és magyar zenei csillagok lépnek fel az UNESCO világörökség részeként számon tartott helyen. Érkezik Robben Ford, Bill Evans, Stanley Clarke, David Friedman, Presser Gábor, Charlie, Kovács Kati, Rúzsa Magdi, Bogányi Gergely. Látható a Bánk bán, a Carmina Burana, valamint az István, a király. Összesen harminc produkciót kínálnak a nézőknek szeptember elejéig.

A teljes program, összefoglaló ajánló, online műsorfüzet itt olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában