kiállítás

2020.08.26. 09:27

Mackók és babák Répceszemerén

Mindenkinek van egy kedvenc macija vagy egy kedvenc babája. Van, akinek több is. Ezekből a féltve őrzött kincsekből nyílt kiállítás Répceszemerén a helyi közösségnek köszönhetően.

Bódvai Ildikó

A mackó- és babakiállítást a Művészetek Házában rendezték be, amely korábban evangélikus imaházként működött (Fő utca 36. sz.). – Remek kiállítótér, már több sikeres program vonzotta ide az érdeklődőket. Úgy gondoltuk, hogy a településen legyen egy érdekes, játékos, sokak lelkét megmozgató kezdeményezés, adjunk teret egy mackó- és babakiállításnak – mondta Békési Katalin közösségszervező. – A szemereiek jó partnernek bizonyultak, sokan beadták féltve őrzött kedvenceiket, hogy megmutassák egy nagyobb közösségnek. Volt, aki zsákszámra hozta az értékesebbnél értékesebb babákat, macikat – tette hozzá az ötletgazda.

A szeptember közepéig nyitva tartó kiállításnak már híre ment a környéken, egyre többen nézik meg a szomszéd településekről is. Mivel Répceszemere kistelepülés, a teremben nincs állandó személyzet, előzetes bejelentkezés szükséges: Békési Katalin közösségszervezőt kell hívni a 06-30/675-6137-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában