Vadonatúj ballada

2019.11.08. 17:38

Megjelent Freddie új klipje – nézzen bele a győri énekes naplójába!

A különleges hangú énekes egy érzelmes szerzeménnyel ejti rabul hallgatói szívét.

kisalfold.hu

A „Napló”-ban a zongarabűvész zeneszerzővel, Demkó Mátyással és a hihetetlenül tehetséges dalszövegíróval, Hujber Szabolccsal dolgozott össze, aki többek közt olyan nagysikerű dalok születésében működött közre, mint a „Távol” Pápai Jocitól, de rendszeresen ír a Margaret Islandnek és Péterfy Borinak is.

„Nagy tisztelője vagyok Hujber Szabi munkásságának, Matyival pedig többször is zenéltünk már együtt. Egy kérdésem volt a szöveggel kapcsolatban, mégpedig, hogy személyes történet ihlette-e a szövegét. Mikor azt a választ kaptam, hogy igen, beleugrottam a szerepbe, átéltem a helyzetet, és igyekeztem a legnagyobb szenvedéllyel és fájdalommal énekelni az ő bánatát.

A videoklipben hűek maradtak a dal történetéhez.

„A klipforgatás remek volt, mindenképp tiszteletben akartam tartani, hogy egy kedves barátom igaz története az alapja a dalnak, így nem is akartam kiegészíteni, elferdíteni, magamra formálni, csak hozzátettem a saját személyiségem.”

Az énekes ezzel a szerzeménnyel szeretne vigaszt nyújtani mindenkinek, aki járt már hasonló cipőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában