Tudás

2025.01.22. 14:00

Minőség szerepe az élelmiszergyártásban – képzés az óvári karon

A Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karán újabb érdekes és hasznos előadást szerveznek január 24-én, pénteken 9 órától a Lucsony utca 15-17. szám alatt  Minőség szerepe az élelmiszergyártás során - egyszerűsített HACCP rendszer - Az alap és adalékanyagok jelentősége, az alap és adalékanyagok, valamint a késztermékek minőségbiztosítási aspektusainak bemutatása címmel. A téma jellege miatt elsősorban mezőgazdasági és élelmiszeripari cégek tulajdonosait, alkalmazottait, kistermelőket, egyéni vállalkozókat és őstermelőket várnak.

Kérik, hogy ha részt szeretnének venni a rendezvényeken, erre a linkre kattintva és a jelentkezési lapot kitöltve regisztráljanak.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában