Ideiglenes változások

2023.06.07. 19:50

Vonatpótló buszok közlekednek Győr és Csorna között pályakarbantartás miatt június 11-16 között

Változik a menetrend, pályakarbantartási munkák miatt vonatpótló buszok közlekednek Győr és Csorna között - tájékoztatta portálunkat a GYSEV Zrt.

kisalfold.hu

A Győr–Sopron vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt június 11-től (vasárnap) június 16-ig (péntek) Győr és Csorna állomások között a vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek. A vonatpótló autóbuszos közlekedés miatt az érintett vonatok Csorna és Sopron között módosított menetrend szerint közlekednek, valamint Csorna és Szombathely állomások között is változik egyes vonatok menetrendje.

Az IC 312, IC 310, IC 311 és IC 313 számú vonatoknál nemzetközi utazás esetében, valamint a Szombathely–Szentgotthárd szakaszra/szakaszról az eljutás külön Győr–Szombathely viszonylatú vonatpótló autóbuszokkal biztosított Budapest-Keleti pályaudvar felől/felé, melyek nem érintik Csorna és Répcelak állomásokat.

A 39948. számú vonat ezen időszakban Szombathely–Kőszeg között, csatlakozás biztosítása miatt módosított menetrend szerint közlekedik. További információ a honlapon ITT>> megtalálható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában