Magyar Vöröskereszt

2023.06.02. 22:33

Humanitárius település címmel tüntették ki Komárom városát

A Magyar Vöröskereszt országos vezetősége Humanitárius Település címet adományozott Komáromnak – immár másodszor – a Vöröskeresztért végzett tevékenységéért.

kisalfold.hu

A Magyar Vöröskereszt országos vezetősége Humanitárius Település címet adományozott Komáromnak – immár másodszor – a Vöröskeresztért végzett tevékenységéért. A megtisztelő elismerést Vajda Bence önkormányzati képviselő, a pénzügyi bizottság elnöke vette át a szervezet elnökétől, Fodor Antalné dr.-tól és a megyei igazgatótól, dr. Bognár Ferenctől.

Vajda Bence a kitüntető cím átadása előtt elmondta: a Vöröskereszt tagjai önzetlenül segítenek, Komáromban az önkéntesek mindenhol ott vannak, legyen szó közösségi rendezvényekről, véradásról, egészségnapról, a szolgálatukra mindig számíthatnak a komáromiak.

Hangsúlyozta, a város a jövőben is minden segítséget megad a területi szervezetnek. Az eseményen elismeréseket is átadtak azon munkatársaknak, önkénteseknek, akik sokat tettek a Vöröskereszt hatékony működéséért. A komáromi területi szervezettől Juhász Lászlóné bronz fokozatú elismerést vehetett át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában