Elismerés

2023.06.07. 17:45

A környezetvédelem kiemelkedő alakjai - ketten vehették át a Kitaibel díjat Győrben - fotók

Dr. Torma András, egyetemi docens, a Széchenyi István Egyetem Alkalmazott Fenntarthatóság Tanszékének vezetője és Gyökeres Sándor a Büchl Hungaria Kft. ügyvezetője vehette át idén a Kitaibel Pál Környezetvédelmi díjat.

kisalfold.hu

Fotó: Rákóczy Ádám

Az elismeréseket dr. Dézsi Csaba András polgármester és dr. Szálasy László a Környezetvédelmi Bizottság elnöke adta át, egyben kiemelték, a bizottság hatékony működéséhez elengedhetetlen a területen jártas szakemberek munkája. 

Dr. Torma András, aki egyben a Környezetvédelmi Bizottság tagja is, az oktatói és kutatói munkája során végzett környezettudatos személetformálás és a városi klímastratégia megtervezésében nyújtott munkája elismeréseként vehette át a díjat. Gyökeres Sándor, aki egyben a KÖVET egyesület elnökségi tagja, a fenntartható hulladékgazdálkodás és a környezettudatosság oktatásának támogatása terén elért végzett munkájával érdemelte ki az elismerést.

A díjátadóra a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola ünnepi műsorral készültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában