Június 17–18. között

2023.05.12. 15:13

Sörfesztivál Tatabányán

Eldőlt, hogy idén is lesz Tatabányai Sörfesztivál, ezúttal azonban nem az Árpád tér, hanem a Május 1. park ad helyet és teret a vidámnak és hangulatosnak ígérkező eseménynek június 17–18. között.

kisalfold.hu

Ütőskoncertek, fergeteges hangulat várható a 9. Tatabányai Sörfesztiválon, ahol szinte minden csapból különféle sör folyik majd, a színpadokról pedig a zene szól. Már az első napon ikonikus zenészek, énekesek lépnek fel. 

Majka június 17-én, szombaton este 22 órától ad koncertet. De helyi, térségbeli tehetséges zenész és énekes fiatalok is a húrok közé csapnak. A teljesség igénye nélkül a sörfesztiválon fellép a The Biebers, Korda György és Balázs Klári, a ValMar, a helyi énekesek közül a Make- shift Duó, az Arcidra, a Jauri. A Batyu Színháznak több elő- adása is lesz, a Dancing Feet Ak- robatikus Rock And Roll Sport- egyesület látványos műsort ad elő. A rendezvény ingyenes. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában