Jubileum

2023.05.05. 14:26

Emlékképek sok-sok zenével - Alapításának 120. évfordulóját ünnepelte a győri Radnóti-iskola - videó, XXL-galéria

Győr egyik legrégebbi, patinás oktatási intézményét a 20. század elején alapították, amely minden korban, időszakban képes volt a megújulásra.

Szeghalmi Balázs

A Radnóti-iskola énekkara produkciójával lenyűgözte a 120 éves jubileumra érkezett vendégeket. Fotó: Rákóczy Ádám

Ahogy Sulyokné Kelemen Judit, a Radnóti-iskola jelenlegi igazgatója fogalmazott: egy dolog nem változott az elmúlt 120 esztendő alatt, mindig a gyerekeket helyezték a középpontba.

"A tanároknak minden időszakban az volt a céljuk, hogy a diákok minél többet kapjanak az ódon falak között, minél több tudással, szeretettel felvértezve vágjanak neki a fiatal felnőttkornak. Ezért tettek régen is a kollégák, s ezért dolgozunk napjainkban is" - mondta Sulyokné Kelemen Judit.

A jubileumi ünnepségen a Radnóti-iskola sikereit méltatta Dr. Nagy Adél, a Győri Tankerületi Központ igazgatója és Dr. Dézsi Csaba András, a város polgármestere.

Az ünnepségen a mostani radnótisok kiváló magyar tanáruk, Fábián Judit és ének-zene tanáruk, Papp Zoltán közreműködésével klassz, hangulatos produkciókat adtak elő.

Az ünnepségen fellépett az iskola egykori diákja, Váray László zenész, dalszövegíró is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában