Útmutató

2023.05.31. 20:06

Elkezdik a parkolóbérletek árának visszatérítését Győrben - mutatjuk a részleteket

A második gépjárműre megváltott bérletek árának visszatérítése pedig 2023. július 1. és július 31. között történik - tudtuk meg a győri Városháza sajtós munkatársaitól.

kisalfold.hu

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

Fotó: Csapó Balázs

„Megkezdjük a már kiváltott parkolási bérletek árának visszatérítését. Az előzetes nagy számú kiváltások miatt két időpontot tűztünk ki a torlódások, a hosszú várakozások elkerülése végett.

Akik a Szívügyünk Győr bérletek kiváltására jogosultak és korábban más típusú bérletet vásároltak, azok számára a korábban megvásárolt bérletek árának visszatérítése 2023. június 1- június 30-ig zajlik.

A második gépjárműre megváltott bérletek árának visszatérítése pedig 2023. július 1- július 31-ig történik. Kérjük a visszatérítésre jogosult lakosságot, hogy a fenti időpontok figyelembevételével keressék a Győr-Szol Zrt. ügyfélszolgálatát. Köszönjük türelmüket!” - közölte a győri Városháza.

"A fizető parkolóhelyekről szóló módosított önkormányzati rendelet április 1-ével lépett hatályba. A területi bővítéssel kapcsolatos észrevételek és tapasztalatok alapján felülvizsgálta a májusi közgyűlés az érintett övezetekben élők lakossági parkolási bérletre vonatkozó jogosultságának bővítését. A módosítás tartalmazza, hogy a III/A, III/B, III/C, III/D övezetekben lakossági parkolási bérlet egynél több személygépkocsira is váltható" - írtuk a témában másfél hete.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában