Visszatekintés

2023.05.29. 13:30

Best of Hétvége: Feladta magát a gyanúsított Győrben, kiégett kazánház Kópházán, nyugdíjba vonul a legidősebb darus

Számos érdekes történés foglalkoztatta Olvasóinkat a hétvégén. Íme a legérdekesebb történések.

kisalfold.hu

Illusztráció -

Forrás: Pixabay

Legnépszerűbb a szlovák vállalkozó meggyilkolásával kapcsolatos bűnügy folytatása volt. Négy főt gyanúsítanak a csicsói vállalkozó, Sz. Tibor megölésével. Három személyt már korábban elfogtak, a negyedik személy, S. G. eddig ismeretlen helyen tartózkodott, és szökésben volt. A körözött férfi péntek délelőtt személyesen megjelent a Győri Rendőrkapitányságon, és feladta magát.

Sokakat érdekelt Győr legidősebb darusa. Kis híján fél évszázadon át zsaluzott, emelt, épített Katikával, az autódaruval, de hónap végén nyugdíjba készül Ujhelyi Gábor.

A rendőrség által közzétett cikkünkre sok Olvasónk kattintott. Vélhetően ruhanemüket lopott két fiatal srác Győrben, még márciusban, melyről a biztonsági kamera felvételt is készített.

A Top 4-be még befért a kigyulladt kazánház Kópházán. Egy négyszáz négyzetméteres szálló kilenc négyzetméteres kazánháza és a felette lévő szoba Kópházán a Fő utcában szombat éjszaka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában