Sorompón belül fizetniük kell a parkolásért a mozgáskorlátozott vásárlóknak a Győr Plazánál

Amikor a közelmúltban arról írtunk, hogy egyre több győri bevásárlóközpont vezet be parkolási korlátozásokat, körképünk után észrevételt kaptunk egy mozgáskorlátozott győri Olvasónktól. Utánajártunk az esetnek.

Szeghalmi Balázs

Üres mozgáskorlátozott parkolók a Győr Plaza egyik bejáratánál.

A fiatalember írása szerint egyetért azzal, hogy a Győr Plazánál fizetős a parkolás, ám ez vonatkozik a mozgáskorlátozottakra is.

A jogos észrevétel apropóján megkérdeztük a Győr Plazát üzemeltető Indotek Group kommunikációs munkatársait. "Van arra lehetőség, hogy a szóban forgó pár mozgáskorlátozott parkolót a jövőben ingyen használhassak a mozgásukban akadályozott, erről hivatalos igazolvánnyal rendelkező vásárlók Győrben?" - vetettük fel.

Fotó: Tudósító

A válasz egyelőre sajnos nem pozitív. "Jelenleg nem tudunk ingyenes parkolást biztosítani a mozgáskorlátozott parkolókártyához. A bevásárlóközpont bejáratához közeli, kiemelt, folyamatosan fenntartott helyeket vehetik igénybe mozgáskorlátozott vásárlóink" - közölte megkeresésünkre a Győr Plaza marketing csapata.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában